Tæt på Kattegats kyst og midt i Djurslands natur er Enkesædet Bollegård et godt udgangspunkt for både ferie og weekendophold

FERIE PÅ BOLLEGÅRD

Glamping

I vores glampingtelt vågner du op midt i naturen med udsigt over markerne og med havets brusen bag horisonten. Her er udekøkken, bålsted, men også komfort og hygge. Glamping er luksuriøs camping og med himmelseng, ægte tæpper på gulvet og pladespiller er scenen sat til et ophold, man husker. 

Ferielejlighed

Flyt ind på enkesædet i en weekend eller længere. Fra Bollegårds flotte hall er der direkte adgang til vores ferielejlighed på 1. sal med soveværelse, køkken, stue med brændeovn, badeværelse og balkon med udsigt over parken. 

Værelser

Enkesædet Bollegård råder over en stribe hyggelige værelser fordelt over husets fire etager. Du kan leje dem enkeltvis eller sammen, hvis I er flere. Fra værelserne er der adgang til opholdsstuer og delte badeværelser og køkkener. 

Glamping

I skønne omgivelser tager vi dig på et ophold væk fra hverdagen og tilbyder afslapning, inspiration og velvære for store såvel som små. 

Udover glampingteltet med seng til to personer, er der egen bålplads, udekøkken og alt hvad du skal bruge under opholdet. Let morgenmad er inkluderet. Minimum to nætter.


Priser: Fra 1200 kroner pr. overnatning 


Overnat på Enkesædet 

Du kan holde ferie i historiske rammer, hvis du tjekker ind på Enkesædet Bollegård.

Start dagen med en dukkert ved den nærliggende strand, nyd udsigten, mens du spiser morgenmad på en af balkonerne, gå på opdagelse i parken eller i den tilstødende frugtplantage. Uanset hvad er der dømt afslapning i smukke rammer. 


Prisliste - alle priser er ved minimum 2 nætter.


Ferielejlighed:

850 kroner pr. nat ved to personer. Ekstra opredning pr. styk 150 kroner. 


Dobbeltværelse med egen terrasse: 

700 kroner pr. nat. 


Enkeltværelse: 

450 kroner pr. nat. Ekstra opredning: 150 kroner.


Tre værelser samlet:

1600 kroner pr. nat for fem personer. Ekstra opredninger: 150 kroner pr. stk. 

Seværdigheder

NATUR

Djurslands natur er mangfoldig og mangeartet. Der er vilde rovfugle, stære i sort sol, traner i dans og store flokke af kronhjorte. Strandene er gode uden af være overrendte. En smuttur til Nationalpark Mols Bjerge kan også stærkt anbefales ligesom fiskeri fra kysten eller i Randers Fjord er populært. Enkesædet ligger lige ved vandreruten Djurslandsstien/Nordsøstien, der går langs Jyllands kyst og passeres også af den lokale rute Kulturringen. 

KULTUR

Enkesædet ligger hverken langt fra Aarhus eller Randers, hvor der er masser af kulturelle og gastronomiske tilbud. Mens gastronomiske perler som Molskroen og Restaurant Moment er veletablerede på Djursland, dukker der også nye økologiske og bæredygtige bagerier, bistroer og gårdbutikker op, mens du kan gøre gode og billige fund i de mange lokale genbrugsbutikker.

BØRNEVENLIGT

Enkesædet Bollegård ligger i nærheden af veletablerede børnevenlige attraktioner som Djurs Sommerland, Randers Regnskov, Kattegatcentret og Gl. Estrup. Strandene langs kysten er desuden meget børnevenlige.