Tæt på Kattegats kyst og midt i Djurslands natur er Enkesædet Bollegård et godt udgangspunkt for både ferie og weekendophold

FERIE PÅ BOLLEGÅRD

Glamping

I vores glampingtelt vågner du op midt i naturen med udsigt over markerne og med havets brusen bag horisonten. Her er udekøkken, bålsted, men også komfort og hygge. Glamping er luksuriøs camping og med himmelseng, ægte tæpper på gulvet og pladespiller er scenen sat til et ophold, man husker. 

Ferielejlighed

Flyt ind på enkesædet i en weekend eller længere. Fra Bollegårds flotte hall er der direkte adgang til vores ferielejlighed på 1. sal (og 2. sal) med køkken, spisestue med brændeovn og to balkoner. Alt efter behov kan du leje forskellige værelser, så der er plads til op til 11 personer i fem værelser med mulighed for ekstra opredninger.  

Værelser

Enkesædet Bollegård råder over en stribe hyggelige værelser fordelt over husets øverste etager. Du kan leje dem enkeltvis eller sammen, hvis I er flere. Fra værelserne er der adgang til opholdsstuer og delt badeværelse og køkken. 

Glamping

I skønne omgivelser tager vi dig på et ophold væk fra hverdagen og tilbyder afslapning, inspiration og velvære for store såvel som små. 

Udover glampingteltet med seng til to personer, er der egen bålplads, udekøkken og alt hvad du skal bruge under opholdet. Let morgenmad er inkluderet. Minimum to nætter.


Priser: Fra 1200 kroner pr. overnatning 


Overnat på Enkesædet 

Du kan holde ferie i historiske rammer, hvis du tjekker ind på Enkesædet Bollegård.

Start dagen med en dukkert ved den nærliggende strand, nyd udsigten, mens du spiser morgenmad på en af balkonerne, gå på opdagelse i parken eller i frugthaven, der er i sin opstart. Uanset hvad er der dømt afslapning i smukke rammer. 


Prisliste


Gruppetilbud:

2 værelser, op til 5 personer: 1600 kroner pr. nat

3 værelser, op til 6 personer: 1900 kroner pr. nat

4 værelser, op til 7 personer: 2200 kroner pr. nat

5 værelser, op til 11 personer: 3000 kroner pr. nat 

Ekstra opredning: 150 kroner pr. nat


Værelser hver for sig:

Dobbeltværelse med dobbelt seng: 

850 kroner pr. nat. 


Enkeltværelse:

600 kroner pr. nat.


Værelse med én dobbeltseng (længde 190 centimeter) og én daybed:

1000 kroner pr. nat.


Loftsværelse til én person:

450 kroner pr. nat. 


Fire personers værelse med én dobbeltseng og to enkeltsenge:

1200 kroner pr. nat

Seværdigheder

NATUR

Djurslands natur er mangfoldig og mangeartet. Der er vilde rovfugle, stære i sort sol, traner i dans og store flokke af kronhjorte. Strandene er gode uden af være overrendte. En smuttur til Nationalpark Mols Bjerge kan også stærkt anbefales ligesom fiskeri fra kysten eller i Randers Fjord er populært, fx kombineret med besøg ved Kyst- og Fjordcentret i Voer. Enkesædet ligger lige ved vandreruten Djurslandsstien/Nordsøstien, der går langs Jyllands kyst og passeres også af den lokale rute Kulturringen. 

KULTUR

Enkesædet ligger hverken langt fra Aarhus eller Randers, hvor der er masser af kulturelle og gastronomiske tilbud. Mens gastronomiske perler som Molskroen og Restaurant Moment er veletablerede på Djursland, dukker der også nye økologiske og bæredygtige bagerier, bistroer og gårdbutikker op, mens du kan gøre gode og billige fund i de mange lokale genbrugsbutikker.

BØRNEVENLIGT

Enkesædet Bollegård ligger i nærheden af veletablerede børnevenlige attraktioner som Djurs Sommerland, Randers Regnskov, Kattegatcentret. Ree Park Safari, Skandinavisk Dyrepark og Gl. Estrup. Strandene langs kysten er desuden meget børnevenlige. I den nærliggende landsby Hevring har ishuset åbent om sommeren.