Enkesædet Bollegård tilbyder refugieophold, hvis du ønsker tid til fordybelse, eftertanke og refleksion

REFUGIUM

Uanset om du er forfatter, journalist, forsker eller kunstner, kan et ophold på et af Bollegårds tre refugieværelser give dig mulighed for at fordybe dig i dit projekt.

DIT OPHOLD

REFUGIUM

Vores refugieværelser er udstyret med seng og arbejdsplads, så du kan fokusere på dit projekt. Opholdene er uden forplejning, men du kan selv lave mad i et af vores køkkener, som du muligvis vil dele med andre gæster, hvilket også gælder de andre faciliteter. Der er fri adgang til park og opholdsstuer.

ATLANT-VÆRELSET

Atlant-værelset ligger på 1. sal og har direkte adgang til delt køkken, badeværelse, balkon og spisestue. Fra arbejdspladsen har du udsigt til naturen udenfor. 


FREUD MAGNUS-VÆRELSET

Freud Magnus-værelset, der er opkaldt efter tidligere ejere af enkesædet, ligger på 1. sal og har udsigt over park og marker. Der er direkte adgang til delt spisestue, badeværelse, balkon og køkken. Værelset er det største af vores refugieværelser og har egen sofagruppe på værelset. 


ARNBJERGS VÆRELSE

Arnsbjergs værelse ligger for sig selv på 1. sal. Der er adgang til delt køkken, spisestue, badeværelse og balkon. Der er udsigt til skoven. 

BOOK

Refugieværelserne kan bookes året rundt og bookes som udgangspunkt på ugebasis (6 overnatninger). Opholdet er uden forplejning, men der er adgang til køkken.

Opholdene er normalt fra mandag til søndag, men vi er fleksible.


Prisliste:


Atlant-værelset:

Pris for første uge: 2300 kroner.

Efterfølgende uger: 2000 kroner. 


Freud Magnus-værelset:

Pris for første uge: 2500 kroner.

Efterfølgende uger: 2200 kroner. 


Arnbjergs værelse: 

Pris for første uge: 2100 kroner.

Efterfølgende uger: 1800 kroner. 


Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker, er vi også klar til at hjælpe.